Home » Nieuws

DE ARK PRESENTEERT: DE VERBODEN VRUCHTEN VAN KONING SALOMO

Aanstaande woensdag 11 oktober 2023 opent de Ark met een nieuw en aanvullend verhaal met als thema: “De verboden vruchten van Koning Salomo”. Het Arkmuseum vertelt vele verschillende Bijbelverhalen, waaronder het verhaal van Adam en Eva en de boom van goed en kwaad. De wortels van deze boom groeien door het hele schip en komen ook langs de nieuwe expositie en vele pompoenen waar de wijze koning Salomo een spannend geheim ontdekt.

Voor de herfst- en kerstvakantie biedt de Ark in het restaurant op 12 meter hoogte ook lunches aan voor de bezoekers. Voor groepen vanaf 20 personen zijn er speciale arrangementen te boeken. Ook is er de mogelijkheid het schip in de avonduren te huren.

 

DE ARK VERTREKT VAN ZEEWOLDE MET NIEUW VERHAAL NAAR LELYSTAD

Na ruim 1,5 jaar verlaat de Verhalenark het Tulpeiland, Zeewolde om de komende 5 maanden in de Bataviahaven, Lelystad aan te meren. Hier zal de Ark vanaf 11 oktober met een nieuw en aanvullend verhaal weer voor bezoekers open gaan.
De Ark is een museum met restaurant aan boord op 12 meter hoogte. Voor de herfst- en kerstvakantie biedt de Ark hier ook lunches aan voor de bezoekers. Ook kunnen groepen vanaf 20 personen de Ark boeken. Er is zelfs een mogelijkheid het schip in de avonduren te huren.
Contact

We horen het graag!

Vul je zoekopdracht in.